top of page
  • Writer's pictureHannah Weikel

Belvedere OKs renovation of park playground without sandbox

The Belvedere City Council has approved a renovation design for the Community Park playground that adds a new boat, playhouse and shade sails — but the new look will eliminate the existing sandbox to the ire of some city residents. The design features new poured-in-place rubber surfacing on roughly half the playground, with images of sea creatures and small mounds to mimic ocean waves. Renderings show the existing swing set and seesaw would remain. The existing boat structure would be refinished and moved toward the middle of the playground.

For the complete story, pick up this week's edition of The Ark on newsstands or SUBSCRIBE NOW for home delivery.

77 views
Recent stories

Support The Ark’s commitment to high-impact community journalism.

The Ark, twice named the nation's best small community weekly, is dedicated to delivering investigative, accountability journalism with a mission to increase civic engagement and participation by providing the knowledge that can help sculpt the community and change lives. Your support makes this possible.

In addition to subscribing to The Ark for weekly home delivery, please consider making a contribution to support independent local journalism. For more information, contact Publisher & Advertising Director Henriette Corn at hcorn@thearknewspaper.com or 415-435-1190.​

bottom of page